Tredje omgången i “fyran” avklarad

Tredje omgången i “fyran” avklarad

FOTBOLL/DIV 4 Sollentuna FK i Div 4 åkte till Hässelby för att jaga säsongens andra trepoängare – och likväl efter en timmes spel nickar Amir Khemiri in 0-1 till norrortslaget. Efter omgång tre kan då SFK alltså räkna ihop 6 poäng.

MATCHFAKTA
Hässelby SK – Sollentuna FK 0-1 (0-0)
Mål Amir Khemiri
Gula kort Nicholas Hillgren och Sebastian Svahn
Publik 50 st (Hässeby Gård BP)


Tidigt i matchen mellan Vaxholm och Kista SC gjorde Alexander Pettersson mål från ett 30-tal meter – hemmalaget behöll ledningen fram till att Kista skarvnickade in en frispark i matchminut 88’. Hemmapubliken får fortsätta vänta på årets första trepoängare.

– Vi börjar bra med bra aggressivitet och bra bollhållande. Sen efter målet tappar vi det aggressiva och lämnar över allt till Kista, sa huvudtränare Peter Gustafsson till Vaxholms hemsida.

MATCHFAKTA
IFK Vaxholm – Kista SC 1-1 (1-0)
Mål Alexander Pettersson
Gula kort Patrik Börjesson
Publik 148 st (Vaxö IP)


I norrortsderbyt mellan Täby och Djursholm på Tibblevallen blev det en stabil bortaseger. 0-3 tillskrevs slutsiffrorna till det unga Djursholm som nu spelat hem 6 av 9 poäng i “fyran”. Täby City är fortsatt poänglösa.

 

FF Täby City – FC Djursholm 0-3
Mer matchfakta från matchen kommer senare.


Nykomlingarna i division 4 Uppland, GoIF Kåre gjorde en kämparinsats i sin hemmapremiär tillika seriepremiär. Man slog FC Arlanda med 2-1.
– Ett stort steg för Kåre, som aldrig varit så här långt upp i seriesystemet. Att vinna premiärmatch är väldigt bra. Vi var lite rädda att de skulle var lite för bra för oss. Men sett under 90 minuter gör vi en fantastiskt match, säger Ulf Lyfors huvudtränare för GoIF Kåre.

MATCHFAKTA
GoIF Kåre – FC Arlanda 2-1 (1-0)
Mål 
Daniel Lindgren Zachrison, Michael Johansson (straff)
Gula kort Robin Rhodin Blixt, Rasmus Kristoffersson, Pontus Engström
Publik 110 st (Vallentuna IP 3)


Egil Gustafsson

egil@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera