22 mål för norrortslagen – fortsatt tungt för Vaxholm

22 mål för norrortslagen – fortsatt tungt för Vaxholm

FOTBOLL Norrortslagen i division 4-serierna blandar och ger, som en kortlek. Helgens matcher blev riktiga målkavalkader. 22 mål gjordes av norrortsklubbarna – dock med olika slutresultat.

Österåker såg till att nolla Enebyberg, 4-0, i ett av många norrortsderbyn i serien. Dessutom var det ”Bergets” hemmaplan. Den stora matchvinnare blev Anders Lindberg som gjorde tre av de fyra målen.

Viggbyholms IK, som inledde bra, har sladdat till lite och åkte på sin första förlust mot Bele Barkarby, 2-1.

Sollentunas division 4-lag hade rena ketchupeffekten när man, på bortaplan mötte FC Djursholm. Laget vann med tennissiffrorna, 6-1, och avancerar i tabellen. För Djursholmarna gäller det att ta tagit i situationen, då man inte lyckats ta någon seger ännu. Laget har även släppt in 15 mål på tre matcher.

IFK Vaxholm har samma problem som Djursholm. Man är utan seger och har också släppt in 15 mål, på fyra matcher. Senast blev det 3-6 på Vaxö IP, mot Hallonbergens IF.

I Upplands division 4-serie har de två norrortslagen, Brottby och GoIF Kåre, sett till att få en perfekt start. I tredje omgången besegrade Brottby, på bortaplan, Bälinge och GoIF Kåre, som också spelade bort, slog Rasbo IK med 4-2. Lagen ligger nu i toppen, med lika många poäng, 9, där Brottby gjort ett mål mer och släppt ett mål mindre.

/Norrortssporten
sporten@norrortssporten.se

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera