Ahmedov – poängräddare för Vallentuna BK

Ahmedov – poängräddare för Vallentuna BK

FOTBOLL Enköping SK FK blev svårare än väntat för Vallentuna BK. Man kom undan med blotta förskräckelsen. Iljas Ahmedov kvitterade sent omsider till 2-2, 77:e matchminuten, och blev poängräddaren för VBK.

Säsongens två första matcher för Vallentuna BK har varit godkänd men inte mer. Seger i första med 4-2 mot Västerås. Sedan blev den förlust i andra med 3-1 mot Syrianska IF Kerburan.

Under lördagseftermiddagen skulle andra hemmamatchen spelas, då motståndet var Enköpings SK FK. Och det skulle börjar illa.

Efter elva minuters spel kom ledningsmålet för gästerna. Men Vallentuna replikerade omgående och minuter senare var det kvitterat genom Iljas Ahmedov.

Det skulle bli ytterligare ett mpl innan halvtidsvila, och det var Enköping som gjorde det, på frispark.

Varsin poäng

Andra halvleken tog hemmalaget över lite men Enköping hade ett par chanser att kunna utöka i sin ledningen. Men i stället, i matchminut 77, var det Vallentuna som skulle få göra målet. Även detta gjordes av Iljas Ahmedov.

Fler mål gjordes inte och laget fick varsin poäng med sig, vilket innebär att Vallentuna har nu 4 inspelade poäng, en seger, en oavgjord och en förlust, efter tre spelade omgångar.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Timo Peter Grönlund

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera