AIK bäst i fotbollssverige?

AIK bäst i fotbollssverige?

Det är ingen tvekan om att Hammarby levererat under årets Allsvenska säsong, men kommer man hålla hela vägen? Hos MrBet har man tagit fram Allsvenska odds och enligt spelbolagen så kommer det bli en spänning hela vägen fram till säsongens slut. Just nu är det Hammarby tillsammans med AIK som är stora favoriter att vinna Allsvenskan 2018.

Även om Hammarby är favoriter så vet vi att AIK oftast är som bäst på hösten. I årets fotbollsallsvenska är man med i toppstriden redan efter våren, vilket betyder att det finns en stor förhoppning om att gå hela vägen år 2018.

Hos MrBet kan man enkelt följa tabellen och oddsen på Sveriges bästa fotbollsliga. Hos MrBet hittar man även olika speltips och om du själv sitter inne på något bra kan du dela med dig av dina rekar, kanske vem som vinner Allsvenskan 2018 eller något annat speltips på enstaka match?

AIK som ligger i Solna, tillhör den norra delen av Stockholm. Man kommer under sensommaren att kvala in till Europa League vilket betyder att en del förändringar kan förekomma. Med andra ord kan en hel del värvningar kan göras under sommarfönstret för att klara av att nå europaspel samt vinna Allsvenskan. Hos MrBet kan du läsa om övergångar och följa de svenska lagen med allt från ranking och lottning i europaspelet. Huruvida AIK kommer att värva i sommar återstår att se, men vi kan troligtvis räkna in en och annan spelare för att hålla en ännu större bredd i truppen.

Yngre spelare som presterat

AIK har även en hel del yngre spelare som presterat bra under våren och frågan är om man stannar i klubben säsongen ut eller om man lämnar redan i sommar? Skulle AIK kvalificera sig för Europa League så finns det ett bra skyltfönster att visa upp sina kvalitéer. Skulle man däremot inte gå vidare i Europa League är frågan om man stannar kvar i klubben och deltar i jakten om Lennarts Pokal eller om man nappar på bästa erbjudande utomlands? Hos MrBet kan du se aktuella odds på övergångar och därmed se sannolikheten för att någon spelare i AIK försvinner.

Det kommer minst sagt bli en spännande höstsäsong där AIK har en god chans att kamma hem det Allsvenska guldet för första gången sedan år 2009. Vem tror du vinner Allsvenskan? Kika in på MrBet och se allt från övergångar bland de Allsvenska lagen till lottningen i Europaspelet och mer därtill för att ha en så bra koll på Allsvenskan som möjligt.

 

/Robin Javerud

Kommentarer

Kommentera