AIK-ikonens son klar för Väsby

AIK-ikonens son klar för Väsby

HOCKEYSILLY Backen Fredrik Falk har lämnat truppen. Nu har man troligtvis täppt till den luckan genom att värvar 21-årige Daniel Thelin, son till AIK-ikonen Mats Thelin.

AIK- spelare verkar var en av trådarna i Väsby Hockeys värvarbit. Klubben har sedan en tid tillbaka signat med Leo Stolpe och Christoffer Gozzi, som spelate för Solnaklubben.

Nu får dessa sällskap av Daniel Thelin, som började sin hockeykarriär i AIK:s hockeyskola. Under sin juniortid har han representerat både Nacka och Oskarshamn, där han också fick prova på att spela i HockeyAllsvenskan.

De två senaste säsongerna har han spelat för division 1-klubben Kumla och gjort 70 matcher.
– Daniel är ett mycket välkommet tillskott i vår backbesättning till kommande säsong. Han är en rörlig back med fin blick för spelet och förmågan att lösa pressade situationer på ett bra sätt. Han besitter även värdefull rutin från två spelade Allettor där han nästintill alltid varit högst upp i hierarkin på backpositionerna. Jag är glad att Daniel valt oss framför en del andra klubbar som varit intresserade. Det ska bli väldigt intressant att följa Daniels framfart i Vildas färger!, säger Tom Tärnström till klubbens hemsida.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera