Äntligen, Viggan Hockey

Äntligen, Viggan Hockey

HOCKEYTVÅAN Käftsmäll efter käftsmäll. Det är Viggans senaste resultat i alltvåan. I går kom den efterlängtade seger, mot Rimbo, 4-2.
– Skönt att kunna visa att vi inte på nåt sätt lagt ner, sade Pelle Abrahmsén efter matchen.

Förlusterna har avlöst varann för Viggan Hockey. Man har haft ett sargat lag att ställa på isen i flertalet matcher. Detta på grund av skador och sjukdomar.

I går kom den där efterlängtade segern. Det var Rimbo som stod för motståndet och i deras hemmaborg dessutom.

Man fick bästa möjliga start. Andreas Tumba satte 1-0 efter 1:48. Hemmalaget kvitterade dock efter drygt elva minuter som också blev periodresultat.

Vigganbacken William Svensson hade andra tankar i mittperioden då han i powerplay satte ledningsmålet 2-1, som stod sig perioden ut.

Första segern på 7 försök
Trots att Rimbo kvitterade i inledningen, var det Viggan som ville mest i denna matchen. Oskar Majberg gjorde 3-2 dryga minuten efter Rimbos 2-2-mål.

I slutet plockade hemmalaget ut målvakten. Men fick en 2+10 minuters utvisning som Viggan utnyttjade och satte spiken i kista genom att göra 4-2, detta av Filip Sunebäck.
– Vi tog oss samman och gjorde en gedigen insats. Vi hade en Gustav Lindström född -98 i mål som spelade stabilt. En välförtjänt seger. Skönt att kunna visa att vi inte på nåt sätt lagt ner. Första segern mot Rimbo på 7 försök!, sade lagledaren Pelle Abrahmsén till hockeytvaan.se.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera