Augusti är äntligen här…

Augusti är äntligen här…

Så har då almanackan hittat fram till augusti månad. Sista sommarmånaden men också den månad när ishockeyn på allvar börjar röra på sig. Isar har spolats upp, reklam har lagts och nu börjar lagen så sakteliga snöra på sig skridskorna. Ispremiären är här. 

Dem närmaste dagarna kommer lagen en efter en att ha sin ispremiär. Fansen som väntat hela våren och sommaren och som legat på stränder och lapat sol, njutit av bad och mjukglass och bara njutit av ledigheten kommer att söka sig till sitt favoritlags ishall och söka sig in i kylan för att få se sina gamla och nya idoler ta säsongens första skridskoskär. socialmedier1

Det är också nu laget ska byggas. Formationer ska plockas ihop. Powerplay uppställningar ska hittas liksom boxplayformationer. Spelidéer ska tränas och nötas in. Sportcheferna har gjort sitt nu och nu är det tränarna som ska pussla ihop alla bitar. Samtidigt samlas fansen på läktarna och förhoppningarna om en succéfylld säsong byggs upp.

Samtidigt gnuggar sådana som undertecknad händerna för nu kommer vi att får något mer att skriva om än övergångar och kontraktsförlängningar. Augusti är här och med den en ny hockeysäsong. Längtan är över. Nu kör vi. Hockeyn är tillbaka och vi med den.

bossebyline1

 

 

 

Kommentarer

Kommentera