Barre lämnar Frej Täby – blir assisterande i AIK

Barre lämnar Frej Täby – blir assisterande i AIK

SUPERETTAN Som en blixt från klar himmel. Bartosz Grzelak lämnar Frej Täby för AIK. Men det är med blandade känslor han gör det.
– Klubben kommer alltid ha en varm plats i mitt hjärta, skriver Grzelak i ett SMS till norrortssporten.

Det pågår tränarbyten runt om i fotbollssverige. Peter Swärd fick sparken från Kalmar – Nanne Bergstrand tog över. Nu är det Solnaklubben AIK som gör förändring i sin ledarstab. Assisterande tränare Nebojsa Novakovic får lämna och in kliver IK Frej Täbys manager och sportchef, Bartosz Grzelak.

–Det är blandade känslor så klart. Både jätteglad och lite vemodigt. Det är Frej som har gett mig möjligheten att bli tränare så klubben kommer alltid ha en varm plats i mitt hjärta. Sen känns det givetvis väldigt spännande att inleda ett nytt äventyr i en storklubb som AIK, skriver Grzelak i ett SMS till norrortssporten som ganska nyligen fick veta att Solnaklubben var intresserad.
– Cirka en vecka har jag varit medveten om AIK:s intresse.

Han tillträder sin nya tjänst när det blir uppehåll i Superettan och vem som tar över Frej Täby är inte klart. Men Grzelak vill gärna hjälpa klubben så mycket han bara kan i jakten på en ny tränare.
– Jag kommer vara inblandad i den mån som Frej vill ha min hjälp i frågan.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera