BEKRÄFTAT: Fredrik Nygren ny sportchef i Viggan

BEKRÄFTAT: Fredrik Nygren ny sportchef i Viggan

HOCKEY Nu står det klart vem som blir ny sportchef i Viggan Hockey. Fredrik Nygren presenterades på klubbens hemsida under måndagen.
– Jag ser mycket fram emot att arbeta med Viggan Hockey eftersom det är en liten klubb med stora ambitioner, säger Fredrik Nygren till klubbens hemsida.

I går skrev Norrortssporten att division 2 klubben Viggan Hockey var på gång att rekrytera ny sportchef. Enligt uppgifter skulle det vara Vallentuna Hockeys junioransvarig, Fredrik Nygren, som avtackades i ett inlägg på Vallentuna Hockey facebooksida.

I ett pressmeddelande, på klubbens hemsida, under måndagsmorgonen bekräftas uppgifterna.
– ”Det känns väldigt bra att vi lyckats få Fredrik Nygren till Viggan. Vi har hittat en oerhört kompetent sportchef, som precis som vi, tror på att skapa en föreningsanda genom till exempel samträningar och mycket samarbete mellan lag och åldersgrupper. Med en heltidsanställd sportchef får vi förbättrade möjligheter att bevara och stärka den röda tråden i föreningen”, säger Maria Andersson, ordförande i Viggbyholms IK.

Goda möjligheter

Nygren kommer att tillträda tjänsten den 1 juni och ser fram emot uppdraget.
– ”Jag ser mycket fram emot att arbeta med Viggan Hockey eftersom det är en liten klubb med stora ambitioner och en familjär känsla. Det är ett spännande uppdrag med goda möjligheter att göra något väldigt bra tillsammans med de övriga ledarna.”, säger han till hemsidan.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Arkiv

Kommentarer

Kommentera