Blomqvist: “SDHL även nästa säsong”

Blomqvist: “SDHL även nästa säsong”

Nu är säsongen över för min del. Igår spelade vi sista matchen i vårt kval. Vi vann en bäst av tre serie mot Skellefteå med 2-0 i matcher. Första matchen på bortaplan vann vi med 7-1 och andra matchen på hemmaplan vann vi med 6-1. Detta innebär att SDE spelar SDHL även nästa säsong. Det är självklart inte bara vi spelare som är bidragande till detta, utan det är tränare, lagledare, materialare, physios och föräldrar. Till alla förändrar, syskon och släktingar tack för att ni får matcherna att fungera i sekretariatet, med livearena och stats.

Jag vill nu tacka alla ledare runt vårt lag som arbetar hårt för att vi ska finnas och kan spela ishockey i SDHL. Jag vill rikta ett speciellt tack till de som arbetar kring vårt lag helt ideellt, utan dessa personer skulle inget fungera. Dessa personer gör allt för laget, slipar skridskor, bokar resor, tar hand om sponsorer, tar hand om skador och mycket mycket mer. Inte bara att de gör allt som ska göras de gör det med ett leende på läpparna och de har kraften att skapa en bra stämning även när det går tungt. De gör inte bara allt för oss som lag utan väldigt mycket för oss som individer. De kör oss till flygplatsen, de finns där om du har problem, du har alltid någon att prata med och de bjuder på middag bland annat.

Till er vill jag säga, STORT TACK för att ni alltid finns där för laget, för mig och mina lagkamrater. Ni är mina vänner och förebilder. Ni visar att ge till andra är det bästa man kan göra. Ni är hjärtat i detta lag.

/Hanna Blomqvist

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera