Blomqvist: “Skönt att vara ”hemma” igen”

Blomqvist: “Skönt att vara ”hemma” igen”

Äntligen tillbaka! Ishallen på Enebybergs IP har renoverats under hösten och vi har därför spelat i Tigerbalsamhallen istället. Nu har ishallen på Enebybergs IP fått ny platta, kylsystem och sarg och därför har vi flyttat tillbaka till EIP. Det är väldigt skönt att vara ”hemma” igen. Vi har vårt omklädningsrum och förråd där, vilket underlättar vår vardag. Vi har fått låna ett omklädningsrum undertiden vi varit i Tigerbalsamhallen men det blir inte samma sak då det inte finns några hyllor och när vi inte har något förråd måste nästan allt vara i omklädningsrummet. I och med renoveringen av Enebybergs ishall att sargen byts ut flyttades spelarbåsen till samma sida som läktaren och sekretariatet till motsatt sida.

Vi hade vår första träning på Enebyberg i tisdags och jag har inte försökt hoppa över sargen på fel sida än. I år har vi även fått SDHL-loggan i isen vilket jag tror att vi är ensamma om i hela SDHL. De förändringar som skett är bra och det känns lite extra speciellt att de satte in SDHL-loggan i isen. 

Det är snart landslagsuppehåll och vi har spelare som ska iväg på landslagsläger. Som jag skrev i förra veckans inlägg ska Emma Forsgren och Alicia Hiis på uttagning till juniorlandslaget. Vi har även andra spelare som ska iväg på landslagsuppdrag. Phoebe Staenz ska med det Schweiziska landslaget till Ryssland och spela en fyrnationsturnering där. Nora Brgles ska på turnering med det Ungerska landslaget, där de kommer möta bland annat Danmark och Frankrike. Jag önskar dem alla ett stort lycka till!

 

Hanna Blomqvist
hanna@norrortssporten.se

 

Kommentarer

Kommentera