Blomqvist: “Var som Bambi på hal is”

Blomqvist: “Var som Bambi på hal is”

Nu är första ispasset avklarat, som vanligt var jag som Bambi på hal is. Jag har nya skridskor och det tar minst en träning innan de känns bra. Även om man inte har nya skridskor så brukar det kännas lite ostadigt de första skären. Jag brukar inte byta ut min utrustning på en och samma gång då jag gillar när det sitter bekvämt och allt är inkört. Det är också en kostnads fråga då ett par nya skridskor kostar runt 5000 kr. För min del har denna säsongen inneburit nya skridskor och nya klubbor. 

Vi har nästan varit på is i en vecka nu och jag tycker att det ser bra ut. Alla som är här är taggade och det syns att laget har saknat att vara på isen. Att få gå på is igen ger alltid lite extra motivation. Sista två veckorna av sommarträningen, speciellt om du tränar själv, är ganska sega. Du längtar efter att få gå på is, träffa lagkompisarna och komma igång med lagets gemensamma träningar. De två sista veckorna med sommarträning måste man se till att pusha sig själv ordentligt.  

I måndags anslöt vår nya spelare Leanne Ganney. Hon fick en lång dag då hon hade ett tidigt flyg från London till Stockholm och sen hade vi en sen träning. Det ska bli väldigt kul nu när hon är här. I dagsläget är det några platser kvar i att fylla i truppen. Just nu har vi några nya spelare som är och visar upp sig på våra träningar för att se om de kan ta en plats i truppen. De tävlar verkligen om att få en plats i laget. Jag kommer inte berätta några namn här men det kommer när truppen är klar.

Redan nu vill jag flagga för våra träningsmatcher som startar nästa vecka:

26/8 Minnesota Whitecaps – SDE, Hovet kl.18.00

2/9 Djurgården – SDE, Torvalla ishall kl. 14.00

3/9 SDE – Brynäs, Tigerbalsamhallen kl. 14.30

Jag hoppas ni kan komma och kolla, så ses vi i ishallen!

 

Hanna Blomqvist
hanna@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera