Coolbet blir samarbetspartners med Norrortssporten

Coolbet blir samarbetspartners med Norrortssporten

ÖVRIGT Det finns ett ökat intresse för den lokala sporten. Norrortssporten bevakar den i norra Stockholmsregionen. Nu inleds ett samarbete med Coolbet.
–Samarbetet är ett tecken på att allt fler är intresserade av den lokala sporten, säger Kenneth Andersson, ansvarig utgivare på Norrortssporten.

Allt fler läser och tar del av den lokala sporten på den ort man är bosatt. Norrortssporten har under flera år bevakat sporten i Stockholms norra region.

–Vi ser ett ökat intresse av den lokala sporten. Dels för att många lägger upp klipp på matcher och efteråt på sina sociala medier. Men också att man vill följa de lag där idrottsintresset en gång började och vissa till och med avslutar sin karriär i sin moderklubb, säger Kenneth Andersson, ansvarig utgivare för Norrortssporten.

Spänner bågen

Nu inleder sajten en samarbet med bettingsajten, Coolbet, som då innebär lite bättre förutsättningar.

–Utan att gå in på detaljer så kommer vi att spänna bågen en del under detta året. Vi gör det för att folk vill följa sina lokala klubblag och idrottsaktörer så mycket det bara går, säger Kenneth Andersson och från Coolbets håll ser man positivt på samarbete:

–Engagemanget Norrortssporten visar i sin lokala bevakning matchar vår filosofi på Coolbet om att vara ett alternativ som tilltalar alla, oavsett nivå, på ett väldigt bra sätt. Att vi nu har enats om ett samarbete sajterna emellan är därför glädjande för oss och förhoppningsvis kan vår sajt och våra odds bidra med lite extra värde till läsarna, säger Robin Carlsson, Coolbets svenska marknadschef.

/Redaktionen
info@norrortssporten.se

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera