Davies och Delshammar – nya tränarduon i TFC

Davies och Delshammar – nya tränarduon i TFC

INNEBANDY En nygammal tränare tar plats i båset för Täby FC:s damer. Thomas Davies, kommer tillbaka efter att ha lämnat damlaget 2013. Tillsammans med Jonas Delshammar ska han föra TFC vidare i jakten på det efterlängtade guldet.
– Skönt att vi äntligen landat i något som vi tror på och kan äntligen blicka mot en ny säsong, säger Täby FC:s sportchef Robin Andersson.

Norrortssporten noterade att både Lars Jedheim och Royne Svensson tackade för sig efter semifinalförlusten mot KAIS Mora, för andra året i rad. Därefter har det varit ett tisslande och tasslande om vem som skulle ta över efter den erfarna tränarduon.

Nu står det klart. Det blir en nygammal tränare som tar vid – Thomas Davies, som tillsammans med Jonas Delshammar kommer leda laget vidare i framöver
– Två ledare vi tror kommer kunna utveckla Täby FC och leda oss till nya framgångar framöver. Efter en tids diskussioner är det skönt att vi äntligen landat något som vi tror på och kan äntligen blicka mot en ny säsong där SM-guldet givetvis hägrar för oss, säger Täby FC:s Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hitta något nytt

2011 tog Thomas Davies över huvudansvaret för damlaget, som då hette Täby IS IBK, utan någon större framgång. Den tog slut i mars 2013, då han varit i klubben i fem år och ville ha andra utmaningar.
– Jag har varit i klubben i fem år nu så jag tyckte det var dags att hitta något nytt och utmana sig själv någon annanstans. Om det blir ett dam- eller herrlag spelar ingen roll. Vi får se vilka erbjudanden som finns, sade Thomas Davies, då till innebandymagazinet.se.

På senare tid har Davies även tränat SSL-klubben Rönnby, där han fick sparken i februari 2016.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: tabyfc.se/Robin Andersson

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera