Derbydags igen i hockeyettan

Derbydags igen i hockeyettan

HOCKEYETTAN Det duggar tätt mellan derbyn i hockeyettan östra. I kväll, onsdag, ska Sollentuna HC ta emot grannkommunens lag Väsby Hockey. En knackig inledning för SHC gör att Väsby står som favoriter.

Sollentuna HC har inlett säsongen riktigt knackigt. Bara en seger, mot Visby/Roma. Nu ska man ta sig an ett formstarkt Väsby, något man har all respekt för.
– Väsby som har startat säsongen med 4 segrar och som nu senaste avfärdade Wings med 4-2 på hemmaplan är skyhöga favoriter på oddset så vi får se om vi kan förstöra för favorittipparna, skriver hemmalaget på sin hemsida.

Gästerna har i sitt bagage tre raka segrar och målproduktionen verkar kommit i gång också, 12 mål på dessa tre matcher. Laget vill fortsätta surfa på vinnarvågen.
– Att komma ut och spela fysiskt och med mycket fart. Oavsett om vi spelar mot Sollentuna eller något annat lag så är det samma saker som kommer vinna oss matcher. Det gäller bara att fortsätta bygga vidare på våra fina insatser den senaste tiden, säger forwarden Albin Karlsson till Väsbys hemsida.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

 

Kommentarer

Kommentera