DERBYSPECIAL: Redaktionen tippar

DERBYSPECIAL: Redaktionen tippar

Under kvällen är det dags för norrortsderby i HockeyEttan Östra. Jag bad övriga redaktionen tippa matchen mellan Vallentuna och Väsby. Här är resultatet.

Det är alltså dags för derby i HockeyEttan ikväll. Vallentuna gästar Väsby i Vilundahallen och jag överlät idag expertisen till övriga redaktionen. Så väl bandy- som hockey- och fotbollsexperter fick säga sitt!

Kenneth Andersson, redaktör
Jag förväntar mig en tuff och tät match. Väsby som kommer gå ut med fullfart. Båda lagen har två förluster. Men där Väsby kommer dra det längsta strået och vinner med 6-4.

Egil Gustafsson
5-3 till Väsby. Ett stabilt lag som jag tror lyckas bygga vidare på förra årets fina trend. Vallentuna känns som ett “bära-eller-brista”-lag.

Mikael Einarsson
Vallentuna! Helt klart, 4-2. De förlorade bägge mötena förra säsongen. Revanschläge den här säsongen. Andreas Paulsson och Razmuz Waxin-Engback gör två kassar var.

Mathias Jonsson
Ett revanschsuget Väsby som inte har fått med sig resultatet under de inledande matcherna och ett Vallentuna som man inte vet riktigt var man har. Det kommer bli en jämn tillställning men Väsby kniper åt sig en 3-2 vinst!

Timo Peter Grönlund
Väsby kommer vilja mer, lär föra matchen, men kommer inte riktigt att hitta udden som måste till för att vinna. De måste vässa avsluten och PP:t för att plocka alla poäng. Jag tror att Vallentuna kommer att spela tätt och hjälpa en bra målvakt att göra ytterligare en bra match. Så 3-3 tror jag att det blir.

Daniel Smirnov Lindblom
Jag har ingen koll på hockey, men är ju en Vallentuna-son vilket gör att jag tippar 3-2 Vallentuna!

Kommentarer

Kommentera