Division 1-spelare klar för Sollentuna FK

Division 1-spelare klar för Sollentuna FK

Sollentuna FK spelade bättre och bättre under våren. Det märktes också när man summerade serie efter 13 omgångar – serieledare. Nu värvar man inför hösten för att kunna ta klivit upp i division 1.

Tränaren för Sollentuna FK, Christer Mattiasson, har haft en framgångsrik vårsäsong.
– Det var efter Gotlandsmatchen, när vi vann med 2-1 mot serieledarna FC Gute, som vi fick mer självförtroende och det har vi byggt vidare på. Men det finns småjusteringar att göra, sade Mattiasson efter sista matchen innan semesteruppehållet

Men skador på nyckelspelare satte sina spår till viss del och Mattisson flaggade för att det kunde bli tal om värvningar till återstarten.
– Det är inte omöjligt att det blir det. Vi får se hur många som blir kvar efter uppehållet. Hittar vi någon som är bra är vi självklart intresserade. Men det gäller också att passa in i den här gruppen då det är stor konkurrens i laget.

Nu har man gjort klart med en division 1-spelare. På klubbens officiella twitterkonto skriver man att backen Niran Hansson, från IF Brommapojkarna, är klar för klubben.
– “Kul att kunna knyta till oss Niran på heltid, han förstärker oss både på kort och lång sikt”, kommentarerar sportchef Erik Börjesson.

 

blogglogga-kenneth1

Kommentarer

Kommentera