Durling blir Täby FC trogen två år till

Durling blir Täby FC trogen två år till

INNEBANDY Täby FC:s målvakt Alexandra Durling har gått från klarhet till klarhet. Under två säsonger i TFC har hon bland annat konkurrerat ut landslagskeepern Emelie Frisk. Nu är hon klar för ytterligare två år.
– Vi tror att vi med rätt utbildning kommer få fortsatt utveckling på Alexandra, säger Robin Andersson, sportchef i Täby FC till klubbens hemsida.

Att komma till en klubb, där en av världens bästa målvakter finns kan omöjligt vara en lätt uppgift. Detta var verkligheten när Alexandra Durling, 24, valde att, för två säsonger sedan, lämna Hammarbys innebandyklubb för att ta upp konkurrensen om målvaktspositionen med Emelie Frisk.

Rätt utbildning

Med facit i hand har det gått alldeles utmärkt. Den gångna säsongen fick hon stort förtroende av Lars Jedheim och Royne Svenson när laget klev in i slutspelet och stod samtliga 8 matcher som man laget spelade. Nu ska hon vakta Täbykassen i ytterligare två säsonger.
– Alex är otroligt målmedveten och har en fin inställning till det hon gör. Vi tror att vi med rätt utbildning kommer få fortsatt utveckling på Alex där hon förhoppningsvis kommer bli en landslagsmålvakt framöver säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

 

 

 

 

Foto: Keith Rönnberg/ImageBlue AB

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa

Kommentarer

Kommentera