En mardrömsminut för Frej Täby

En mardrömsminut för Frej Täby

SUPERETTAN Frej Täby hade en 1-0 ledning, bort mot Trelleborg, efter en spelad halvlek. På mindre än en minut, i slutet av andra, ändrades detta till en blytung 2-1-förlust.

Frej Täby har haft bra statistik på bortaplan, tre matcher – fyra poäng. Och det var Frej Täby som inledde piggast och fick även första målet. Pontus Åsbrink var det som gjorde det, i matchminut 25, efter ett fint förarbete från Adam Gradén. Åsbrink hade en fin målchans strax innan, där han fick på ett distansskott som styrdes utanför målramen.

Efter ledningsmålet var det IK Frej som radade upp några fina chanser. Bland annat Lukas Sunesson försökte sig på en 1-mansshow där han sånär kom igenom tre trelleborgsspelare. Men 0-1 stod sig halvleken ut.

Hemmalaget ko ut i andra på ett betydligt piggare sätt. Frej Täby hade svårt att få tag i bollen och hitta sitt spel som man hade i första.

Trelleborg hade också bollen i mål i början av andra halvlek, men det blev bortdömt för offside. Frej försökte stänga matchen tidigt, genom att backa tillbaka en del samt byta ut forwarderna Lukas Sunesson (61″) och Franco Karroum (86″) mot mittfältaren Abu Bakarr Suma och backen Alfred Sigemo.

Men när det återstod drygt fem minuter så kom kvitteringen för Trelleborg, genom Markus Pode.

Det skulle bli värre för Frej Täby. Efter avspark kom Markus Pode igen och satte ledningsmålet, 2-1, för hemmalaget.

Domaren lade till två minuter, men Frej lyckades aldrig skapa några chanser.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

 

Kommentarer

Kommentera