En måstematch för IK Frej

En måstematch för IK Frej

SUPERETTAN Tre oavgjorda och en förlust. Det är facit för IK Frej Täby. Därför är bortamatchen mot Boråslaget, Norrby, lite av en sexpoängsmatch för Kyrkbylaget.
– Vi har en stark moral i gruppen och tror på det vi gör, säger Bartosz Grzelak.

Det är fortfarande en del grus i maskineriet för IK Frej Täby, om man ska se resultaten de senaste matcherna. Bara tre poäng på drygt en månad. Den seger man har så här lång är borta mot Åtvidaberg, den 10 april. Därför är lördagens bortamatch mot bottenlaget och nykomlingarna Norrby en måstematch.

– Vi har gjort många bra halvlekar senaste tiden. Nu handlar det om att få ihop en hel match. Vi har en stark moral och vi tror på det vi gör, säger Bartosz Gzelak som har kollen på Boråslaget.
– Jag tycker att de har växt in i Superettanspelet på ett bra sätt. De har ett par offensiva spelare som sticker ut ur mängden. De måste vi försöka neutralisera.

Adam Gradén är avstängd i övrigt är truppen som senast och träningen under veckan har varit i stort sett den samma som tidigare.
– Veckan som sådan har inte skiljt sig så mycket från andra veckor. Mycket av arbetet handlar om att vi ska känna oss trygga i vår spelidé, säger Grzelak.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

FOTO: Malin Wiklund

Kommentarer

Kommentera