En viktig kugge förlängde med Täby FC

En viktig kugge förlängde med Täby FC

INNEBANDY Silly Season i all ära. Nu börjar SSL-lagen forma sina lag. Täby FC förlängde kontraktet med sin lagkapten Jennifer Stålhult.
– En spelare som alltid gör mycket poäng men även sliter hårt för att vi ska vinna matcher säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Nu pågår spekulationer i innebandyvärlden. Till exempel, kommer Täby FC förlänga med världens bästa back – Moa Tschöp?
Något vi med all sannolikhet får svar på inom kort.

En som har bestämt sig är centern, tillika lagkapten för Täby FC, Jennifer Stålhult. Hon förlängde sitt kontrakt med klubben. Stålhult har varit en tongivande spelare och sett till att Täby FC varit med och krigat om en topp-4 placering i två år.

– Jennifer är en oerhört viktig förlängning för oss! Hon tar alltid ett stort ansvar på och utanför planen och är med stor sannolikhet världens kanske bästa tvåvägscenter. En spelare som alltid gör mycket poäng men även sliter hårt för att vi ska vinna matcher säger Täby FC:s sportchef Robin Andersson till hemsidan.

En 14:e plats

Den gångna säsongen hamnade hon på en 14:e plats i den totala poängligan, där hon lyckades göra 20 mål och stå för 21 målgivande passningar. Under slutspelet blev det 14 poäng från hennes klubba, fördelat på 8 mål och 6 assist.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Keith Rönnberg/ImageBlue AB

Kommentarer

Kommentera