Enebyberg krossade FC Djursholm

Enebyberg krossade FC Djursholm

FOTBOLL Spelidéen verkar sätta sig så sakteliga för Enebybergs IF. I helgens match mot lokalkonkurrenten FC Djursholm blev det hela 7-0. Innan dess har man plockat poäng i två av tre matcher.

Det tillfälliga tillskottet, Lukas Sunesson, verkar fått in lite självförtroende i Enebyberg. Sett till de matcher han varit med i truppen har man en seger, en oavgjord och en förlust.

Segern, som var lagets andra, kom i helgen, på bortaplan, då man i stort sett hade fotbollsuppvisning mot jumbolaget tillika lokalkonkurrenten FC Djursholm. Det blev utklassningssiffror 7-0 och Lukas Sunesson noterades för två mål liksom Christian von Koch och Victor Frisk.

Fem poäng efter

Vinsten för ”Berget” kom välbehövligt i jakten på att ta sig uppåt i tabellen. Man ligger fem poäng efter Sollentuna FK och Viggbyholm, men då har man två matcher mer spelade.

För Djursholm ser det betydligt mörkare ut. Laget är fast förankrad i botten och har fortfarande inte plockat en enda poäng. Dessutom har man släppt in 46 mål på sina nio spelade matcher.

 

 

 

 

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera