Erlandsson: ”Kommer ha den information vi behöver”

Erlandsson: ”Kommer ha den information vi behöver”

DIV2/FOTBOLL Nu ska serien sparkas i gång för Täby FK. Bollnäs står för motståndet när seriepremiären går av stapeln på Tibblevallens konstgräsplan. Och det är inget snack vad Täbygänget vill.
– Vi går för vinst men det tror jag att Bollnäs också gör, så knappast 0-0, säger huvudtränare Daniel Erlandsson till klubbens hemsida.

Täby FK:s framfart under försäsongen har nog inte undgått något lag i division 2 norra Svealand. Det slutade med sju segrar, där genrepet mot Huddinge slutade med en 4-3 seger, och endast en förlust, i Stockholm Cupen mot Vallentuna BK.

I eftermiddag, avspark klockan 14, är det så dags för Täby FK att göra entré, för första gången, i division 2.
– Såklart är vi nykomlingar och inte mött många av lagen innan som vi hade i div 3. Vi kommer se till att vi har den informationen vi tror vi behöver inför varje match, säger huvudtränare Daniel Erlandsson till klubbens hemsida som också fick frågan hur känslan är i laget, då blev svaret:

– Det får du egentligen fråga någon spelare om men jag tycker att den är bra. Spelarna är lojala och jobbar hårt för att utföra sina uppgifter utifrån deras position.

Går för vinst

Motståndet i premiären är Hälsingelaget Bollnäs GIF FF, som slutade på en 11:e plats förra säsongen i div 2 Norrland, med 23 inspelade poäng.
– Bollnäs är riktigt bra. Sliter hårt för varandra och ger inte motståndarna något gratis. Det blir en tuff utmaning för oss. Vi går för vinst men det tror jag att Bollnäs också gör. Knappast 0-0, säger Erlandsson.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Arkiv

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera