Ett växande intresse för lokalsporten i allmänhet

Ett växande intresse för lokalsporten i allmänhet

Det verkar inte råda några direkta tvivel om att lokal sport åter är på tapeten. Allt fler intresserar sig för lokala lag, även i lägre divisioner, en utveckling som många självfallet applåderar med full kraft.

Man kan med glada miner konstatera, samt meddela, att det finns en tydlig trend där det ökande intresset för lokal sport blir allt mer uppenbart. Exakt vad detta beror på är självfallet svårt att sia om, men man kan inte annat än vara nöjda över den nuvarande utvecklingen, då det självfallet även gynnar en nättidning, som Norrortssporten. Med lokal sport på frammarsch så ökar även förutsättningar att göra ett ännu bättre arbete, något som man ständigt strävar efter, trots de knappa medel man trist nog ofta har till förfogande.

Ska man försöka sig på en kvalificerad gissning när det kommer till vad som möjligtvis kan ligga bakom det ökande intresset, så kan det mycket väl röra sig om att de stora bettingsajterna äntligen börjat uppmärksamma matcher även i lägre divisioner. Detta har kanske i sin tur lett till lite av en dominoeffekt, där de som tycker det är roligt att oddsa också funnit ett allt större intresse när det kommer till att bevaka lokala lag. I samma veva har även de sajter som tillhandahåller speltips av olika slag tvingats anpassa sig och således både bättra på sitt kunnande samt höja sin bevakning av just lokalsporten.

Ja, det går att spekulera vilt, men vad som än ligger bakom den rådande trenden så är det dock någonting man hoppas håller i sig under en lång tid framöver. Något annat vore självklart tråkigt.

/Martin Ek

Artikeln är i samarbete med 1×2.se

 

Kommentarer

Kommentera