Fjärde raka förlusten för Skånela

MÄRSTA Skånelas herrar har det mist sagt jobbigt just nu. Ikväll kom den fjärde raka förlusten på hemmaplan när man gästades av Tyresö. 

Många hoppades på en vändning idag efter tre raka förluster. Men återigen fick Skånela inkassera en förlust. Den fjärde raka förlusten var ett faktum. Efter en jämn och tät inledning där Skånela gick fram till en 4-2 och 5-3-ledning. Gästerna kom dock tillbaka och gick ikapp till 6-6 och därefter tog man kommandot. Vid 6-7 gick man för första gången upp i ledning och vid 7-8 så var det Tyresö som kopplade greppet. img_2794

En ledning man aldrig släppte. Återigen så hamnade Skånela i en period där motståndarna kunde gå ifrån till en halvtidsledning 8-11. I den andra halvleken inledde åter gästerna åter bäst och det tog hela 7,53 in i andra halvlek innan Skånela lyckades få ett mål.

Därefter höll gästerna Skånela på ett behörigt avstånd även om man åter igen gör en sista kraftansträngning och kryper allt närmare. Med knappa fem minuter kvar är man bara 3 bollar bakom 19-22 men närmare än så kommer inte Skånela. Tyresö håller undan och vinner till slut med 20-25.

LÄS MER: Skånelas damer vann efter onödig dramatik 

Matchfakta
Skånela-Tyresö 20-25 (8-11)
Mål, Skånela: Jesper Filén 7, Jesper Byström 4, Yosef Rahali 4, Fredrik Olsson 2, Oscar Hedvall, Isak Nielsen, Andreas Söderman.

 

Bosse Andersson
bosse@norrortssporten.se 

Kommentarer

Kommentera