Frej Täbys nya tillskott – lånar spelare från Djurgården

Frej Täbys nya tillskott – lånar spelare från Djurgården

FOTBOLL Frej Täby har hittills gjort flertalet nyförvärv från Brommapojkarna, nykomlingar i Allsvenskan. Nu får man tillskott från en annan allsvensk klubb – Djurgården – som lånar ut en mittfältare.

Rent resultatmässigt har Frej Täby inte haft en lyckad försäsong – tre matcher och lika många förluster. Däremot har det funnits många ljusglimtar i spelet och flera spelare som blir nyttiga för kommande säsong. Där bland annat nyförvärvet Luca Gerbino Polo och Nsima Peter varit mycket bra i anfallet.

Lån från Djurgården

Nu går Kyrkbylagets lagbygge vidare och man har under gårdagen gjort klart med ännu ett tillskott, nu med allsvensk rutin. Det handlar om mittfältaren Marcus Hansson som kommer på lån från Stockholms stolthet, Djurgården.

–Marcus är en erfaren spelare som kommer bidra med professionalism och ledaregenskaper till truppen. Vi har sökt en till central mittfältare och Marcus ger oss det och han kan även spela innerback, vilket är positivt i ett truppbygge, säger Roberth Björknesjö manager tillika tränare i Frej, till deras hemsida.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Arkiv/Timo Peter Grönlund

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera