Frej Täby värvar mittfältare från Venezuela

Frej Täby värvar mittfältare från Venezuela

SILLY SEASON Det har varit tyst från Frej Täby. Men under julafton meddelade klubben att man gjort klart med sitt första nyförvärv – fick tipsen efter Hammarby scouting.
Vi tar nytta av det stora och grundläggande scout-jobbet som görs, ett jobb som vi inte har möjlighet att göra, säger IK Frejs nya manager Stefan Olsson till klubbens hemsida.

Jultomten har tydligen landat hos IK Frej Täby. Fram till julafton har klubben jobbat i det tysta, där man fått läsa att flera tongivande spelare har lämnat klubben. Nu meddelar klubben (24 december) att man gjort klart med sitt första nyförvärv – venezuelanske Andrés Hernández har skrivet ett kontrakt på 1+2 år med Täbyklubben.

Hernández har varit ordinarie de två senaste säsongerna i klubben Portuguesa FC, som spelar i landets högsta liga, Primera Division de Venezuela. Hernández fyller 26 år kommande säsong och är en hårt arbetande central mittfältare med väldigt bra blick för spelet och har en bra förmåga att sätta de offensiva spelarna i spel. Hernandez är en högt rankad spelare i Venezuela och hans defensiva egenskaper kommer tillföra bollvinster och balans till laget samtidigt som han är spelskicklig och kreativ. Hernández kan spela på samtliga positioner på mittfältet och har en naturlig fallenhet med bollen,” kommenterar nya Frejtränaren Lukas Syberyjski på klubbens hemsida om sin nya spelare.

publicerat 2018-12-24

/Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera