Frej Täby vill ha kvar Cirak

Frej Täby vill ha kvar Cirak

SUPERETTAN. Rent målmässigt gjorde Frej Täby en dålig säsong i superettan. 22 mål på 30 matcher. Det gör att klubben nu letar efter spetskompetens.
– Vi måste förstärka laget offensivt då vi har haft svårt att skapa målchanser i år, säger Bartosz Grzelak till fotbollskanalen.

Det var dramatik när IK Frej Täby mötte Akropolis i superettankvalet. Med sammanlagt 2-0 klarade man ett nytt superettankonrtakt. Enligt fotbollskanalen ser klubben över sin trupp och letar efter spetspelare som kan få upp målkvoten i laget, som var under kritik den gångna säsongen.
– Vi måste förstärka laget offensivt då vi har haft svårt att skapa målchanser i år. Vårt mål var att klara oss kvar, men nu blir det ju att försöka etablera oss i Superettan. För att vi ska klara av det så krävs det att vi siktar på etablerade spelare som ger oss mer spets, säger Bartosz Grzelak.

En spelare som Frej Täby gärna vill ha kvar och som var het i inledningen var anfallaren Adnan Cirak. Tre mål på två matcher. Men en knäskada stoppade för honom från spel i fyra månader.
– Vi har sagt att vi är intresserade, men vi vill följa lite hur det går med skadan, men det är en kanonkille och vi gillar Adnan, säger Grzelak till fotbollskanalen om sin anfallare vars kontrakt går ut i december.

– Jag blir kontraktslös nu i december och är öppen för alla förslag. För samtidigt som jag vet om min skadehistorik så vet jag vad jag kan leverera. IK Frej är absolut ett alternativ, men samtidigt finns det intresse från två andra klubbar i superettan samt några klubbar i Norge, säger Cirak till Fotbollskanalen.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Twitter: @Norrortssporten

Kommentarer

Kommentera