Gamla Ullevi – en spökarena för IK Frej Täby

Gamla Ullevi – en spökarena för IK Frej Täby

FOTBOLL Gamla Ullevi är ingen favoritarena för IK Frej. I alla fall inte denna säsongen. Senast man var där, mot Örgryte, blev det förlust med 2-1. Resultatet 2-1 blev det även denna gången – mot GAIS.

Senast IK Frej Täby vann på Gamla Ullevi var förra året, 18 augusti, då man besegrade Örgryte med 3-1. I år har man redan spelat en match på Gamla Ullvi – just mot Örgryte – och denna gången blev det förlust med 2-1.

I går (läs söndag) var Frej Täby tillbaka på arenan, med poäng i de två senaste matcherna och lite självförtroende.

Joakim Runnemo, som har varit en som bidragit till att poängen börjat trilla in för täbyklubben, satte ledningsmålet sekunder innan halvtidsvilan.

Återigen 2-1

Men glädjen blev kortvarig, då GAIS kvitterade minuten in i andra. Och det skulle bli värre för Frej Täby. Men innan det hade Runnemo chansen att sätta sitt andra mål för kvällen och ge Frej ledningen på nytt. Men han bredsidade bollen utanför målramen.

I matchminut 82 blev Alie Sesay utvisad och GAIS fick en straff tilldömd sig, som man förvaltade på bästa sätt, och 2-1 var ett faktum.

Frej gjorde ett tappert försök att kvittera och plocka ytterligare poäng. Men det lyckades inte och matchen slutade återigen 2-1.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Arkiv

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera