Glädjebesked: Lagkaptenen förlänger med “Ackers”

Glädjebesked: Lagkaptenen förlänger med “Ackers”

INNEBANDY Hon har gjort 22 mål och 8 assist på 18 matcher i allsvenskan den här säsongen. Nu står det klart att lagkaptenen, Mikaela Jönsson, 25, spelar i Åkersberga även nästa säsong. Mitt hjärta är oranget och att lämna har aldrig varit ett allternativ”, skriver hon i ett meddelande till Norrortssporten. 

Åkersberga IBF stod för en fin inledning av allsvenskan östra och såg länge ut att vara ett topplag. Men under de senaste månaderna har det gått tyngre för ”Ackers” och i takt med de skrala resultaten har man rasat allt längre ned i tabellen.
     Nu kommer dock ett positivt besked.
     På sin hemsida meddelar norrortsgänget att man förlängt kontraktet med lagkaptenen, Mikaela Jönsson, som den här säsongen noterats för hela 22 mål och åtta målgivande pass på 18 matcher. Det nya avtalet sträcker sig över kommande säsong.
     ”Mickis är ovärdeligt viktig för laget med sin inställning och attityd och att hon redan nu har valt att förlänga sitt kontrakt är otroligt glädjande”, skriver klubben. 

Jönsson: Mitt hjärta är oranget
Till Norrortssporten skriver huvudpersonen själv varför hon valt att stanna en säsong till:
     ”Min kontraktsförlängning är framför allt mitt löfte till laget om att jag inte kommer att ge upp denna säsong förrän den allra sista signalen ljuder men även en symbol för min tacksamhet mot den klubb som har gett mig så mycket genom åren. Mitt hjärta är oranget och att lämna har aldrig varit ett allternativ. Oavsett serietillhörighet nästkommande säsong så vill jag vara med och bidra, både till laget och föreningen.
     Med fyra omgångar kvar att spela parkerar Åkersberga just nu på en sjunde plats, som innebär kvalspel för att hålla sig kvar. På lördag väntar en tuff bortamatch mot serietvåan Hammarby. 

Mikael Einarsson
info@norrortssporten.se
Foto: Mikael Einarsson

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera