Glasberg stannar i Frej Täby

Glasberg stannar i Frej Täby

Silly Season. Jakob Glasberg är klar för Frej Täby. Efter att försvararens kontrakt med Djurgården löpt ut har 20-åringen nu skrivit på ett 2-årskontrakt med Täbyklubben.

Under den gångna säsongen var Jakob Glasberg utlånad från Djurgården till IK Frej Täby i Superettan. Totalt blev det 18 matcher hos nykomlingen, som säkrade nytt kontrakt via kvalspel.

Nu har försvararens kontrakt med DIF gått ut, och på tisdagen blev det klart att 20-åringen skriver ett tvåårsavtal med Frej Täby.

– Jakob tog stora steg under förra säsongen och vi är väldigt glada för att han väljer att fortsätta sin elitkarriär hos oss, säger Joel Riddez till klubbens hemsida.

– Han är som bekant fostrad i föreningen och har en stor utvecklingspotential. Det ska bli väldigt roligt att följa Jakobs fortsatta fotbollsresa med oss, fortsätter Riddez.

”Bra karriärsteg”

Glasberg blir klubbens andra nyförvärv inför sin andra säsong i Superettan, och han är nöjd med att återvända permanent till sin moderklubb.

– Allt är påskrivet och klart. Jag är jättenöjd med föreningen och tränarna. Det känns som ett bra karriärsteg, säger Jakob Glasberg till fotbolldirekt.se.

Mikael Einarsson
mikael@norrortssporten.se
Twitter: Norrortssporten

Kommentarer

Kommentera