Gotlandslaget på besök i Tibblehallen

Gotlandslaget på besök i Tibblehallen

SSL/DAM I våras slog Täby FC ut just Endre IF i kvartsfinalen. Det avgjordes i en femte och avgörande. När åtta matcher har spelats av serien möts de igen.
– De levde sjukt mycket förra året på en fantastisk målvakt, säger Täbytränaren Lars Jedheim till norrortssporten.

Formkurva pekar spikrakt uppåt för Täby FC:s damer. Tre raka segrar och målproduktionen har lossnat rejält. 31 mål på tre matcher.
– Det är inte svårare än så att vi har mött enklare motstånd de tre senaste matcherna. Bra då att vi bättrat på målskillnaden i dessa matcher

En som verkligen hittat toppformen att göra mål är Julia Croneld, som tagit plats i första femman, och leder just nu den totala målligan med 15 mål.
– I vår pointline spelar de spelare som kan producera mål. Och pointline skall vara den femman som skall göra mål. Så här spelar de mest offensiva spelare vi har att tillgå, säger Lars Jedheim.

På lördag kommer Endre på besök. De har inlett starkt 7 vinster. Vad vet du om laget i år jämfört med det Endre-lag ni mötte i kvartsfinalen i våras?
– Endre har haft enkla 7 matcher då de mött lagen i den nedre regionen i tabellen. Förra omgången stötte de på ett bättre lag och då var det förlust direkt mot IKSU med 3-6. Endre spelar tight försvar och levde sjukt mycket förra året på en fantastisk målvakt. Så återstår att se om de kan leva på ny målvakten i år.

SE MATCHEN PÅ SSLPLAY.SE

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: B.A Photo

Kommentarer

Kommentera