Gott slut 2016 – Gott Nytt 2017

Gott slut 2016 – Gott Nytt 2017

En sista dag på 2016…

Vi på Norrortssporten kan bara blicka tillbaka på ett fantastiskt 2016. Hemsidan har ökat med fler tusen läsare per vecka. Vissa artiklar har fått mycket spridning på de sociala medierna, kul tycker vi. Sedan har vi även fått chansen att testa på att ge ut Norrortssporten i tryckt format (med Vallentuna NYA), en idé som funnits länge, och blivit en godartade succé,

Under den tiden som vi funnits, när vi pratar med folk på plats, verkar det som att vi har varit saknade. Nu har vi gett bevakningen av den lokala sporten i norrort lite skjuts och hoppas på att man får mer hjälp att puta på i allt högre fart.

I och med att farten ökar så ökar också kraven på oss. Ni, klubbar/föreningar, förväntar sig få lite mer uppmärksamhet.

Tyvärr har/kommer vi inte kunna tillgodose alla, även om vi så skulle vilja. Den största anledningen till det är att vi, på norrortssporten, är inte tillräckligt många som skriver.

Under 2016 har vi varit mellan fem-sju stycken som skrivit, dock inte på heltid, när vi haft tid efter ordinarie jobb/skola och helger. Under första månaden av 2017 kommer minst två, kan bli fler, av dessa skribenter försvinna för andra uppdrag, mer skolarbete/tentor och praktikplats under studierna. Detta kommer göra att Norrortssporten inte kommer kunna vara, i den utsträckningen, på alla platser vi varit under hösten. Tråkigt men det är denna världen vi lever vi. Alla på Norrortssporten har skrivit helt på ideell basis.

Men allt har en ljus sida också.
Skribenterna får mer på CV:t och kan söka sig till de större utmaningarna.

Och tittar vi åter in i spåkulan, kan det finns flera vägval för norrortssporten i framtiden. Förhoppningen är att det kommer under början av 2017 så vi vet hur jobbet ska utföras…

Med allt detta sagt vill jag och hela min redaktion önska alla våra läsare ett riktigt GOTT SLUT 2016 och GOTT NYTT 2017  och att det blir ett inspirerande/lyckat år, i alla fall inom sportens värld….

 

/Kenneth Andersson – ansvarig utgivare

kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera