Hägernäs ishallen byter namn – Jägholmshallen

Hägernäs ishallen byter namn – Jägholmshallen

ISHOCKEY Flertalet idrottsanläggningar får namn efter företag. Nu kommer Hägernäs ishall bli Jägholmshallen. Detta efter att Viggbyholm skrivit ett sponsoravtal med ett lokalt mäklarföretag.
–Vårt företag har en stark anknytning till Täby och Norrort, säger Anna Jägholm, en av ägarna i företaget, i ett pressmeddelande som Viggbyholms IK skickat ut.

Det har pågått en diskussion, under en längre tid, om ett längre sponsoravtal mellan klubben och mäklarföretaget Jägholm. Kommunen gav för drygt en månad sedan tumme upp för ett eventuellt namnbyte av hallen.
– Namnbyten rör upp känslor och det kan nog väckas en del kritik om det här, sade Robert Stopp (L), ordförande i kultur och fritidsnämnden till lokaltidningen Mitti.

Kommunen godkände namnbytet

Nu har man dock kommit överens och fått godkänt av Täby Kommun om namnbytet. Nu blir Hägernäs Ishall – Jägholmshallen.
– Vi är så klart väldigt glada över detta samarbete. Vårt företag har en stark anknytning till Täby och Norrort och vi har själva varit hängivna Viggan-föräldrar under de år våra egna barn var aktiva inom klubben. Att vi nu kan sätta vårt företagsnamn på ishallen gör så klart otroligt gott i våra hjärtan, säger Anna Jägholm en av två ägare i företaget.

Klubben är självklart både glada och tacksam till att sponsoravtal äntligen är klart.
– För en förening är det alltid en stor utmaning att få kassa, tid, ledare och engagemang att räcka till alla delar i verksamheten och detta blir verkligen ett välkommet tillskott i vår verksamhet. Att det dessutom är ett företag med stark lokal anknytning gör det ju bara ännu roligare, skriver klubben i pressmeddelandet.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: skärmdump från google maps

Kommentarer

Kommentera