Hagman: ”Mer intresserad av vad jag får se på plan”

Hagman: ”Mer intresserad av vad jag får se på plan”

Med fem matcher kvar av superettan behöver IK Frej vinna för att ta steget bort från nedflyttningsplats. Vi bjuds även på sista omgången i division-tre och Täby FK går för serieseger. En spännande helg att se fram emot som erbjuder många rafflande matcher. Vilka matcher väljer du att kolla på?

IK Frej har varit namnet på allas läppar denna vecka. Uppgifterna, som nådde Norrortssporten först av alla, var att IK Frej är just nu i en ekonomisk kris. Förslagen till lösningar var minst sagt ohyggliga, men trots allt som händer är jag mer intresserad av vad jag får se på plan. På lördag gästas IK Frej av IFK Värnamo hemma på Vikingavallen och nu behövs åskådare dels för ekonomins skull men samt heja fram tre viktiga poäng. Matchen börjar 16:00.

Helgens viktigaste match spelas på Tibblevallen. På söndag ställs serieledarna Täby FK mot redan nerflyttade IFK Österåker FK. Täby, som efter galna derbymatchen mot Enebyberg har tagit två bestämda segrar med 6-1 i målskillnad. Men nu är det derby igen, visserligen är Österåker redan klara för spel i division-fyra nästa år men hur gärna skulle man inte vilja förstöra för sina rivaler. Jag hoppas det bjuds på storpublik på Tibblevallen klockan 14:00 på söndag där vi efteråt kan få se Täby fira att dem tagit steget upp till division-två.

Med oktober runt hörnet börjar vi fotbollsälskare förstå att den svenska fotbollssäsongen lider mot sitt slut. Ta vara på helgens toppmatcher och njut av den lokala fotbollen. Testa nybakade bullar i halvtid på Tibblevallen som jag lovar kommer vara värt det eller sitt på sköna stolar på läktarna på vikingavallen och njut av fotbollen du bjuds på här i norrort.

 

Jesper Hagman
jesper@norrortssporten.se

 

Kommentarer

Kommentera