Erdtman slutar – nya huvudtränare i SHC – Klint

Erdtman slutar – nya huvudtränare i SHC – Klint

HOCKEYETTAN  Sollentuna Hockeys förre tränare, Mikael Erdtman, kontrakt gick ut efter denna säsongen. Det blev ingen förlängning. I stället tar förre Vallentunatränaren, Carl-Johan Klint, över som huvudtränare i Sollentuna Hockey. Det meddelar Sollentunalaget på sin hemsida under onsdagskvällen.
– Carl-Johan och Pelle känns som ett perfekt radarpar som vi har stort förtroende för, säger Mathias Öhr. 

Den sjätte oktober förra året meddelade Vallentuna Hockey i ett pressmeddelande att Carl-Johan Klint lämnar uppdraget som huvudtränare för klubbens a-lag med omedelbar verkan. 

Beslutet har fattats gemensamt då man varit oense om hur verksamheten skall bedrivas”, stod det bland annat i pressmeddelandet. 

LÄS MER: BEKRÄFTAR: Vallentuna hockeys tränare avgår – oense med klubben 

Nu har Carl-Johan Klint hittat en ny arbetsgivare. 

Under onsdagskvällen meddelar Sollentuna Hockey att man gjort klart med den förre VBK-tränare som ny huvudtränare i föreningen.
– Vi är mycket glada att Carl-Johan valt SHC och hälsar honom varmt välkommen till klubben. Carl-Johan och Pelle (Eklund, assisterande tränaren) känns som ett perfekt radarpar som vi har stort förtroende för, säger klubbens ordförande, Mathias Öhr, till klubbens hemsida

“Dyker upp någon annanstans” 

Vad hände då med Mikael Erdtman, som lett laget sedan säsongen 2014/2015, och som var med att föra upp klubben till hockeyettan? 

I ett sms till Norrortssporten skriver den förre Sollentuna-tränaren följande: 

Mitt kontrakt har gått ut så det är inte så konstigt. Dyker upp någon annanstans snart, kanske”.

Mikael Einarsson
info@norrortssporten.se
Foto: Mikael Einarsson (arkivbild)

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera