Han blev sista pusselbiten i Väsbys lagbygge

Han blev sista pusselbiten i Väsbys lagbygge

ISHOCKEY I och med värvningen av Oliver Horrsell, 20, har Väsby IK Hockey nu lagt den sista pusselbiten i lagbygget inför kommande säsong. Sportchefen, Tom Tärnström, är mer än nöjd med de spelare han plockat in.
– Kan inte säga annat än att det ser lovande ut, säger han till klubbens hemsida

Hockeyettan-gänget, Väsby Hockey, har sajnat backen, Oliver Horrsell, som förra säsongen var lagkapten för AIK:s J20-lag. 

Den 20-årige Horrsell, som har Almtuna IS som moderklubb, har även gjort tre SHL-matcher med Linköpings HC samt över 40 juniorlandskamper för Sverige. Så det är med andra ord ett meriterat nyförvärv Upplands Väsby-laget plockar in, trots sin ringa ålder. 

Sportchefen: Det ser lovande ut

– Oliver är en back vi haft ögonen på under föregående säsong och som imponerat stort på mig, säger sportchefen, Tom Tärnström till klubbens sajt och fortsätter: 

– Han är skridskostark, rörlig och bra med puck. Lägg därtill att han är hård som granit och en ledare på och utanför isen. 

– I och med detta är truppen klar för kommande säsong och jag kan inte säga annat än att det ser lovande ut och än mer efter detta tillskott, säger Tärnström.  

Kommentarer

Kommentera