Helenelund IK fyller på sin trupp inför säsongen

Helenelund IK fyller på sin trupp inför säsongen

BANDY Sollentunas bandyklubb, Helenelunds IK, gjorde klart för sitt andra nyförvärv. Den unge försvarsspelaren – Simon Ehlton, 20 – som spelat i Norge den gångna säsongen.
– Det var ett givet val för mig och det känns bra, säger 20-åringen till klubbens hemsida.

Det kanske inte är lika många som skriver om det. Men bandyn har också en silly season. Sollentunaklubben, Helenelunds IK gjorde under gårdagen klart med sitt andra nyförvärv. Det blir en -”hemvändande”- försvarsspelare, Simon Ehlton, 20, som är mest känd i klubben som ungdomsspelare. Efter ett år i Norska klubben Hamar, som åkte ur deras elitserie i vintras, så väljer nu 20-åringen att 2018/19 spela sin första säsong som senior i Sverige och Helenelunds IK.

–En spelskicklig och intressant defensivt lags spelare. Jag tycker Simon är bollskicklig och han kommer passa bra in i vårt lag. Får han upp tempot ordentligt kommer han bli nyttig för oss, säger tränaren Peter Rönnqvist till klubbens hemsida och tillägger:

–Även om det var ett sportsligt dåligt år i Norge så var det nyttigt att spela seniorbandy. Jag hoppas att han blev bättre under sin vistelse i Hamar.

I dag(läs torsdag) meddelade klubben att ytterligare tre spelare gjort klart för kommande säsong:

Målvakten Anton Johansson, mittfältaren Albin Rönnqvist samt anfallaren Linus Hansson.

/Norrortssporten
sporten@norrortssporten.se
Foto: Arkiv

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera