Holmblad tillbaka och Kemi förlänger med Väsby

Holmblad tillbaka och Kemi förlänger med Väsby

HOCKEY Hockeyettan klubben i Väsby , Väsby Hockey, ser till att krydda sin trupp med rutin och trotjänare. Det står klart att Christian Holmblad återvänder efter ett kortare äventyr i HockeyAllsvenskan. Sedan signerar Jesper Kemi för ytterligare en säsongen.

Väsby Hockey ser ut att få till en stark trupp till kommande säsong. Den är dock relativt ung. Då passar laget på att fylla upp med en hemvändare – Christian Holmblad. Han fick chansen att spela med allsvenska IK Pantern, men är till hösten tillbaka i Väsbytröjan igen.

–”En ytterst glädjande nyhet eftersom denna spelintelligenta och irrationella spelfördelare verkligen gör skillnad ute på isen. ”Homer” kommer att bidra mycket till Väsbys offensiva spel vilket inte minst hans 120 inspelade poäng de tre senaste säsongerna är ett fint bevis på.”, skriver klubben på sin hemsida.

Passera 200 matcher

Som om detta inte vore tillräckligt. Dagen efter att det blivit officellt att ”Homer” är tillbaka, signerade ytterligare en trotjänare på för Väsbyklubben – Jesper Kemi.

-”Vi får glädjen att se Jesper Kemi i Väsby Hockeys dress även kommande säsong. Jesper som blivit en riktig trotjänare i klubben kommer då att inleda sin sjunde raka säsong och kommer även, om allt vill sig väl med skador och sjukdomar, att passera aktningsvärda 200 matcher i Väsbytröjan”, skriver Väsbyklubben i sitt pressmeddelande.

 

 

 

 

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera