Hur förbereder du dig inför fotbolls-VM?

Hur förbereder du dig inför fotbolls-VM?

Årets största idrottsevenemang närmar sig nu med stormsteg, och det sägs ju att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge. Men vi svenskar har kanske anledning att känna oss lite extra glada över att den här väntan är över, eftersom vi faktiskt på sätt och vis har fått vänta lite extra länge. Förra världsmästerskapen i fotboll var ju Sveriges landslag faktiskt inte med och deltog i, så det här året kan vi njuta av världens största sport och samtidigt heja fram kapten Granqvist och grabbarna. Och de lär sannerligen behöva vårt stöd – med Sydkorea, Tyskland och Mexiko i gruppen kommer det bli riktigt tufft redan från start. Men den svenska klacken har ju utmärkt sig i tidigare mästerskap, så det att vi har kraft nog att hjälpa till genom vår hängivna support är det verkligen ingen tvekan om. Dessutom vill man förstås upprätthålla ett sånt (välförtjänt) rykte om att svenska fans både är engagerade och kärleksfulla.

Kan Janne Andersson och killarna skrälla i Ryssland i år? Det återstår att se. Oavsett hur det går ska det bli fantastiskt att få uppleva förstklassig fotboll. Kanske är du som läser så pass lyckligt lottad att få befinna dig på plats i Ryssland för att känna doften av nyklippt gräs, höra visselpipan blåsa och se bollen träffa nätet i motståndarlagets mål. Stannar du på hemmaplan så hittar du info om matcherna och kan se dem från SVT play och missa inte uppdateringarna på radio där du också kommer kunna följa med under VM på Sveriges radio.

Att få titta på matcherna hemifrån med bästa polarna i kombination med en grillkväll, eller i sällskap av andra fotbollsentusiaster och få känna gemenskapen i den lokala baren är däremot inte så illa pinkat det heller. Nu när Sverige är med är det hur som helst ännu roligare att förbereda sig inför VM. Hur man gör sig redo för en sommar fullspäckad av fotboll på högsta nivå är upp till var och en, men många äger speciellt turbringande matchtröjor, halsdukar eller kalsonger som de alltid har på sig medan de följer sitt lag antingen live eller framför TV-rutan.

Om du däremot är på jakt efter ett nytt favoritplagg som du kan bära för att visa ditt stöd inför sommarens mästerskap, vill vi tipsa om Spot-a-shop. Där hittar du nämligen mängder av snygga och högkvalitativa sportkläder, supporttröjor, fotbollskläder, fotbollsskor och tillbehör från en massa olika framstående märken. Och du – alla de här produkterna är dessutom på rea. Spot-a-shop har alltså samlat de bästa och billigaste produkterna från olika online-butiker till en och samma plats på nätet. På det sättet underlättas din shopping betydligt, och du kan utan problem peppa inför årets största sporthändelse. Heja Sverige!

/Simon Persson
Foto: Unsplash.com/Mitch Rosen 

Kommentarer

Kommentera