IK Frej skriver korttidskontrakt med div 2 spelare

IK Frej skriver korttidskontrakt med div 2 spelare

FOTBOLL Frej Täby blev trea i Svenska Cupens grupp 3, en seger och två förluster. Nu går man in i slutfasen av försäsongen och ser över truppen ytterligare med att plocka in division 2 spelaren Andreas Bellander från BKV Norrtälje.

Täby Kyrkbygänget, IK Frej Täby, går in i slutfasen av försäsongen 2018. Seriepremiären är den 2 april, hemma mot Norrby IF. I onsdags meddelade klubben via sin hemsida att man skriver ett korttidskontrakt, till sista juli 2018, med en anfallsspelare – Andreas Bellander, 29 – som närmast kommer från division 2-klubben BKV Norrtälje där han huserat i hela 12 säsonger.

– Andreas är en spelare som vi haft ögonen på under lång tid. Det är en spelare som visat klassen under lång tid i lägre divisioner, men som av olika skäl inte tidigare spelat i högre divisioner. Vi tror att det är en spelare som kan vid relativt hög ålder ta steget och bli en bra elitfotbollsspelare, säger Roberth Björknesjö manager i IK Frej Täby.

Dessutom meddelade klubben att man kommit överens om ett samarbetsavtal med Hammarby Fotboll under 2018.

– Vi fick en bra erfarenhet av samarbetet förra säsongen, då Dusan Jajic kom in och var en viktig spelare för oss under hösten. Den här typen av samarbete ger oss indirekt en bredare trupp och fler möjligheter under en lång och tuff Superettansäsong, säger Roberth Björknesjö manager i IK Frej Täby.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Arkiv

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera