Inget nytt kontrakt för landslagsmålvakten

Inget nytt kontrakt för landslagsmålvakten

INNEBANDY Täby FC väljer att inte förlänga med landslagsmålvakten Emelie Frisk till kommande säsong. Nu är hon nära ett kontrakt med svenska mästarinnorna – IKSU.
– Inte mitt beslut att inte förlänga mitt kontrakt när det gick ut, säger målvakten till innebandymagazinet.

Den gångna säsongen har varit lite upp och ner för landslagsmålvakten Emelie Frisk i Täby FC. Hon stundtals briljerade i mål medan andra matcher var hon i frågasatt och fick ställa sig åt sidan för andremålvakten Alexandra Durling.

Nu skriver innebandymagazinet att hon för en dialog med Svenska mästarinnorna IKSU.
–Jag har absolut fört och för kommunikation, det är ingenting som är klart ännu men det är ett jätteintressant erbjudande. Rent sportsligt så kan man inte få ett bättre och jag är jätteintresserad, men det är en del praktiska saker som ska lösas, säger Emelie Frisk till Innebandymagazinet.

LÄS MER:  Moa Tschöp – Årets daminnebandyspelare i Stockholm

Täby FC, som enligt deras mål ska ta SM-guld 2018, förlänger inte kontraktet med landslagskeepern.
– Det är ju inte mitt beslut att inte förlänga mitt kontrakt när det gick ut. Det känns ju tråkigt för någonstans var min grundtanke att avsluta där men när det inte blev så känns det här som det bästa alternativet jag kan få, säger Frisk som påpekar att hon trivts bra i klubben.
– Jag har trivts jättebra i Täby och jag tycker det är ett fantastiskt gäng, har aldrig trivts så bra socialt som jag gjorde i Täby de här två säsongerna.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera