Islossning för IK Frej – chockade allsvensk klubb

Islossning för IK Frej – chockade allsvensk klubb

FOTBOLL De tre första försäsongmatcherna har Frej Täby fått kliva av som förlorare. När fjärde skulle spelas blev det helt om vänt. Man chockade allsvenska Hammarby och vann med 4-1.
–Vi har tagit ett steg framåt i varje match, sade Philip Wiström till Cmore.se

Svenska Cupen väntar runt hörnet för IK Frej Täby. Där lag som Jönköpings Södra, Djurgården och Degerfors står som motståndare.

Den senaste månaden har kyrkbygänget fått känna på tufft motstånd i träningsmatcherna, där man klivit av som förlorare, 0-1 mot AIK, 1-2 mot Dalkurd och samma resultat mo Brommapojkarna.

Nu var det dags igen – fjärde träningsmatchen, tredje på hemmaplan. Denna gången var det allsvenska Hammarby som fanns på andra sida.

“Slå de bästa”

Och det var Frej Täby som skulle få göra segervrålet efteråt. När domaren blåste av matcher, efter tre minuters tilläggstid, hade hemmalaget gjort hela fyra mål och chockat Söders stolthet.

– Vi har tagit ett steg framåt i varje match. När vi har så bra forward som vi har, Nsima Peter och Luca Gerbino Polo, vet vi att det kommer bli mål, säger Philip Wiström till Cmore.se som ser framemot Svenska Cupenmatchen mot J-Södra nästa helg.

– Om vi gör rätt saker kan vi slå de bästa lagen.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Timo Peter Grönlund

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera