J20 Div 1 Förlust för SDE och Österåker

J20 Div 1 Förlust för SDE och Österåker

J20 Div 1 Östra:SDE och IFK Österåker föll båda idag när J20 Div 1 Östra rullade vidare. För SDE blev det hemmaförlust mot Göta/Traneberg medan Österåker föll borta mot SKÅ IK & Bygdegård

SDE hade en 2-0 ledning efter den första perioden när man tog emot Göta/Traneberg hemma på lördagen. I den andra perioden vände gästerna på steken med tre mål. I den tredje gick man dessutom ifrån och till slut vann gästande Göta/Traneberg med 2-5.

Även IFK Österåker gick till pausvila efter den första perioden med ett tvåmålsövertag 3-1 men sen tog det roliga slut. SKÅ IK & Bygdegård var ikapp och oavgjort inför slutperioden. Där kunde hemmalaget avgöra med ytterligare två mål och seger med 5-3.

Det betyder nu att båda dessa lag tappar gentemot topp fyra lagen. Österåker ( 7 poäng) på femte palts har nu fyra poäng upp till just SKÅ IK & Bygdegård på den fjärde platsen. För SDE  på en sjunde plats har spelat in 5 poäng men har dock en match mindre spelad. Väsby som är tredje Norrortslag hittar vi på en andra plats 2 poäng bakom ledande Bålsta.

Matchfakta 

SDE-Göta/Traneberg 2-5 (2-0, 0-3, 0-2)

Målskyttar SDE. Wilhelm Ålund och Oscar Andersson

Skott. 38-49

Publik. 23 Tigerbalsamhallen. Stocksund.

 

SKÅ IK & Bygdegård-IFK  5-3 (1-3, 2-0, 2-0)

Mål Österåker Ladislav Dordovic  Fabian  Langley  och  Jonas Wiman

Skott 51-26

Publik. ? Allhallen.  Skå.

 

Bosse Andersson 

bosse@norrortssporten.se 

 

 

Kommentarer

Kommentera