Jedheim/Svensson eran är över för Täby FC

Jedheim/Svensson eran är över för Täby FC

INNEBANDY Täby FC:s damlag står för tillfället utan tränare. Efter två semifinaler och etablerat topplag lämnar Lars Jedheim och Royne Svensson rodret. Men något annat tränaruppdrag är inte aktuellt just nu, i alla fall inte för Jedheim.
– Finns ju inga bra Stockholmslag kvar ju, säger Lars Jedheim.

Facit för Täby FC:s damer kan bara beskrivas med ett ord ”Succé”. Två semifinaler och historiskt sett de två bästa säsongerna någonsin, både tabell- och poängmässigt. Nu får klubben leta nya tränare som kan leda laget mot nya framgångar, då både Royne Svensson och Lars Jedheim tackar för sig.
– Royne meddelade redan i julas att han inte forsätter kommande säsong, ett tråkigt besked då han är en otroligt omtyckt och skicklig ledare. Vad gäller Jedheims fortsättning i TFC kan jag inte säga mer än att han har ett utgående avtal och att vi ännu inte kommit längre än så, skrev sportchefen Robin Andersson i ett mail till norrortssporten innan nyheten om att Jedheim slutar blev aktuell.

“Inga bra Stockholmslag”

Men succétränare lämnar posten med flaggan i topp, trots att laget åkt ur semifinalerna efter riktiga rysarmatcher.
– Efter att ha fört upp Täby från som bäst en 7:e plats tidigare till dubbla SM-medaljer under dessa två år tycker jag man skall lämna på topp, säger Lars Jedheim till Innebandymagazinet.se.

Via ett SMS till norrortssporten meddelar Jedheim att han inte tränar något annat lag just nu.
– Nej, finns ju inga bra Stockholmslag kvar ju.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Arkiv

FOTNOT: Norrortssporten har försökt få tag i sportchefen för en kommentar.

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera