Jimmy Karlsson: “Klubben i mitt hjärta”

Jimmy Karlsson: “Klubben i mitt hjärta”

 

HANDBOLL Jimmy Karlsson blir Skånela trogen ett par säsonger till. Huvudtränaren har skrivit på ett nytt avtal med Märstaklubben som sträcker sig till och med säsongen 2021.
– Klubben i mitt hjärta, säger Jimmy Karlsson till klubbens sajt

Skånela IF har gått som tåget i herrallsvenskan den senaste tiden och på de fyra senaste matcherna har norrortsgänget fyra raka segrar.
     På sin hemsida meddelar Märstaklubben nu att man förlängt kontraktet med huvudtränaren, Jimmy Karlsson. Det nya avtalet sträcker sig till säsongen 2021.
     – Jimmy har haft ansvaret får våra herrar de senaste tre åren och vi är mycket nöjda med att förlänga kontraktet med honom. Nu får han chansen att bygga vidare på det arbete som pågått några år och vi får bra kontinuitet i detta arbete, säger klubbens herransvarige, Peder Nielsen. 

”Klubben i mitt hjärta” 
Förutom ansvaret som huvudtränare för klubbens a-lag på herrsidan, kommer Jimmy Karlsson även ha hand om föreningens utvecklingslag samt juniorer tillsammans med tränare och ledare för respektive lag. Huvudpersonen själv säger annars så här om att stanna i Skånela IF ytterligare ett par säsonger:
     – Jag är mycket stolt och glad över att få fortsatt förtroende att leda Skånelas herrar och att klubben tror på mig. Skånela är klubben i mitt hjärta och motivationen att utveckla föreningen på flera plan finns alltid där.
     – Jag tror på kontinuitet och utveckling över tid och är glad att också klubben står för det. Jag har haft tre extremt lärorika år som tränare i herrallsvenskan där det ofta gått bra men i bland också varit riktigt tufft men jag har alltid trott på det jag har gjort och stått för det ledarskapet jag vill praktisera och det är jag stolt över, säger han. 

Skånela IF ligger just nu på en sjätte plats i herrallsvenskan och på söndag gästas norrortsgänget av tabellfemman IF Hallby HK från Jönköping.

Mikael Einarsson
info@norrortssporten.se
Foto:
Bosse Andersson/BaraHandboll 

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera