Jobba på Norrortssporten.se

Norrortssporten.se är fortfarande i en expansiv fas. Vi söker efter en hängiven medarbetare till sajten. Du får möjligheten att arbeta som kundansvarig företagssäljare till en sajt som är på framgång. Vi kommer göra allt för att skapa rätt förutsättningar för dig i din roll och att göra bra affärer både för oss och för våra kunder.

Arbetsbeskrivning:
På Norrortssporten.se kommer du som marknadsansvarig ha den viktigaste rollen och allt kretsar kring att ge dig bästa möjliga förutsättningar i ditt arbete. Du kommer till stor del kontakta företagskunder över telefon för att skapa affärer, som är anpassade för just dem. Men också till föreningar för att skapa en god relation.

Försäljningen är att sälja annonser/banners/reklam till webben webb-tv och podden.

Du har hela norrortsdistriket till förfogande.

Vi söker dig som…
…Är en person med en positiv inställning, gillar att utmana dig själv på daglig basis och vill arbeta i ett positivt team som präglas av framgång. Du bör därmed motiveras av att skapa försäljning, av egen personlig utveckling och ser resultatet som en direkt konsekvens av din insats. Samt alltid eftersträva en win-win.

…Gillar problemlösning och vända och vrida på alternativ för att hitta bästa lösningen samtidigt som att du är driven och ansvarstagande så är jobbet i princip ditt.
…har körkort, då det förekommer kundbesök.

Om minst tre av nedanstående stämmer in, så tveka inte att kontakta oss.
Positiv, Social, Utåtriktad, Driven, Initiativtagande, Kvicktänkt, Lättsam, Rolig, Modig, Motiverad, Målinriktad, Noggrann, Orädd, Organiserad, Pålitlig, Resultatinriktad, Självsäker, Trovärdig, Tålmodig.

Lön: Till en börja erbjuder vi provision (40 % av vad man säljer). Om detta funkar så kommer det övergå i en fast inkomst med provision.

Omfattning: Heltid/deltid, helst vardagar
–Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav men meriterande. Inget krav på tidigare erfarenhet från telekom.
–Tala svenska obehindrat är ett krav då all kommunikation med kunder görs på svenska. Engelska är meriterat
Vid frågor, maila oss kenneth@norrortssporten.se. Ange SÄLJARE i ämnesfältet.

Vill du skriva om den lokala sporten?

Norrortssporten söker personer som brinner för den lokala sportjournalistiken och som har förmågan att förmedla nyheter via både skrift och TV-intervjuer.
Som skribent på Norrortssporten kommer man tillsammans med oss andra kollegor se till att vi ska försöka leva upp till ett mål – Norrorts bästa sportbevakning.

Hur fungerar det?
Norrortssporten.se bygger på skribentens härliga engagemang. Det finns inga krav på hur mycket eller lite man ska skriva, önskemålet är såklart regelbundet, då man uppnår bästa kvalitet. Artiklarna publiceras på två ställen, njus.me och vår egna sajt. Det gör att man får mer spridning och det blir fler som läser artikeln samt en liten ersättning (via njus.me) per dag.
Vi söker skribenter i alla kategorier.

Vad får man ut av att vara skribent för Norrortssporten.se?
Vi har ett samarbete med nyhetssajten, njus.me, som ger en viss summa pengar per dag, fördelat på antalet skribenter där. Det gör att vi varje månad delar på en summa pengar, inte så man kan livnära sig på den. Men det är ändå en viss ersättning för jobbet. Den ovan nämnda målsättningen om att bli bäst i Norrort innebär att det är ett prestigefyllt uppdrag.

Det man kan få ut av detta uppdrag är:

*Utveckla sitt eget skrivande
Det är eftertraktade inom många branscher och kan man visa upp texter av kvalitet på en stor sida, har man en bra fördel.

*Utöka sin kompetens på sitt CV
Att hitta kontaktvägar i branschen och få goda referenser med sig kan leda till andra typer av skribentjobb.

*Bli expert på den lokala sporten
Flertalet tidningar skär ner på sin bevakning av den lokala sporten. Ta chansen och bli en av de bättre och få kollen på de lokala föreningarna/klubbarna.

*Kontaktnät
Ett kontaktnät, som är ovärdeligt, väntar för den som är redo att fördjupa sig lokalsporten.

*Ackreditering
Som skribent och reporter hos oss kan du ansöka om ackreditering och göra reportage från de olika evenemangen och matcher som spelas i områderna.

Intresserad?
Skicka ett mail till kenneth@norrortssporten.se “ANGE SKRIBENT” med lite information om dig själv, eventuella skriverfarenheter och önskemål om bevakningsområde.

SÖKES: Podd-medarbetare

Norrortssporten.se har en podd som just nu inte underhålls på bästa sätt.

Därför söker vi nu en som tillsammans med reporten och den ansvarige utgivaren Kenneth Andersson, starta upp den igen så att vi kan få i gång mer snack/debatt om den lokala sporten i Stockholms norra del.

Krav:
– Att du har ett allmänt intresse av sport, då på lokal nivå.

Hur kommer det att fungerar?
Podden kommer att spelas in 1 gång i veckan och publiceras via soundcloud.com. Den är också länkad till Acast och Itunes.

Vi kommer prata om det som hänt under veckan och debattera om det mesta. Allt från dåliga planer till serietabellerna.

Till en början behöver vi få upp lyssnarfrekvensen, man får jobba ideellt till att börja med – det bjuds dock på fika där vi sitter och spelar in avsnitten.
Men det finns alltid en tanke att vi ska kunna få in sponsorer så vi kan göra detta med en ekonomisk ersättning.

Intresserad? Skicka ett mail till: kenneth@norrortssporten.se ANGE “PODD”

[contact-form-7 id=”185″ title=”Kontaktformulär 1″]