Jobba på Norrortssporten.se

SÄLJARE till Norrortssporten

Norrortssporten.se är nu i en expansiv fas. Det gör att vi söker nu en hängiven medarbetare till vårt team. Du får möjligheten att arbeta som kundansvarig företagssäljare med ett glatt gäng(skribenter) och en sajt som är på framgång. Vi kommer göra allt för att skapa rätt förutsättningar för dig i din roll att göra bra affärer både för oss och för våra kunder.

Arbetsbeskrivning:

På norrortssporten.se kommer du som säljare ha den viktigaste rollen och allt kretsar kring att ge dig bästa möjliga förutsättningar i ditt arbete. Du kommer till stor del kontakta företagskunder över telefon för att skapa affärer, som är anpassade för just dem.

Vi söker dig som…

…Är en person med en positiv inställning, gillar att utmana dig själv på daglig basis och vill arbeta i ett positivt team som präglas av framgång. Du bör därmed motiveras av att skapa försäljning, av egen personlig utveckling och ser resultatet som en direkt konsekvens av din insats. Samt alltid eftersträva en win-win.

…Gillar problemlösning och vända och vrida på alternativ för att hitta bästa lösningen samtidigt som att du är driven och ansvarstagande så är jobbet i princip ditt.

…har körkort, då det förekommer kundbesök.
Om minst tre av nedanstående stämmer in, så tveka inte att kontakta oss.

Positiv, Social, Utåtriktad, Driven, Initiativtagande, Kvicktänkt, Lättsam, Rolig, Modig, Motiverad, Målinriktad, Noggrann, Orädd, Organiserad, Pålitlig, Resultatinriktad, Självsäker, Trovärdig, Tålmodig.
-Egenföretagare ses som en fördel, dock inget krav.
-Omfattning: Heltid/deltid, helst vardagar

Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav men meriterande.
Tala svenska obehindrat är ett krav då all kommunikation med kunder görs på svenska.
Vi ser även positivt på om dina ambitioner är att göra en snabb karriär hos oss.

Vid frågor, maila oss info@norrortssporten.se Ange SÄLJARE i ämnesfältet.
Men sök direkt vid intresse. Vi rekryterar löpande!

Vill du skriva om den lokala sporten?

Norrortssporten söker personer som brinner för den lokala sportjournalistiken och som har förmågan att förmedla nyheter via både skrift och TV-intervjuer.
Som skribent på Norrortssporten kommer man tillsammans med oss andra kollegor se till att vi ska försöka leva upp till ett mål – Norrorts bästa sportbevakning.

Hur fungerar det?
Norrortssporten.se bygger på skribentens härliga engagemang. Det finns inga krav på hur mycket eller lite man ska skriva, önskemålet är såklart regelbundet, då man uppnår bästa kvalitet. Vi söker skribenter i alla kategorier.

Vad får man ut av att vara skribent för Norrortssporten.se?
Dessvärre utgår ingen ekonomisk ersättning i dagsläget. Däremot får man som skribent de verktyg man behöver för att göra ett bra jobb. Den ovan nämnda målsättningen om att bli bäst i Norrort innebär att det är ett prestigefyllt uppdrag.

Det man kan få ut av detta uppdrag är:

*Utveckla sitt eget skrivande
Det är eftertraktade inom många branscher och kan man visa upp texter av kvalitet på en stor sida, har man en bra fördel.

*Utöka sin kompetens på sitt CV
Att hitta kontaktvägar i branschen och få goda referenser med sig kan leda till andra typer av skribentjobb.

*Bli expert på den lokala sporten
Flertalet tidningar skär ner på sin bevakning av den lokala sporten. Ta chansen och bli en av de bättre och få kollen på de lokala föreningarna/klubbarna.

*Kontaktnät
Ett kontaktnät, som är ovärdeligt, väntar för den som är redo att fördjupa sig lokalsporten.

*Ackreditering
Som skribent och reporter hos oss kan du ansöka om ackreditering och göra reportage från de olika evenemangen och matcher som spelas i områderna.

Intresserad?
Skicka ett mail till kenneth@norrortssporten.se med lite information om dig själv, eventuella skriverfarenheter och önskemål om bevakningsområde.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande