Kalle Ramsell förlänger med Sollentuna

Kalle Ramsell förlänger med Sollentuna

Fotboll/Silly Season. Sollentuna förlänger med den målfarlige mittfältaren Kalle Ramsell. Tidigare i veckan kom han och klubben överens om en fortsättning.
– Jag trivs ju i Sollentuna, säger Kalle Ramsell till lokaltidningen mitt i.

Kalle Ramsell gjorde tolv mål för sitt Sollentuna FK i division två den gångna säsongen, och han var en stark bidragande orsak till att laget till slut hamnade på en tredjeplats. Det här har så klart inte gått klubbarna i de högre divisioner obemärkt förbi.

Enligt lokaltidningen mitt i Sollentuna har bland annat division ett-laget Akropolis, som så sent som för ett par månader sedan kvalade till Superettan, visat intresse för den 26-årige mittfältaren.

Men någon flytt högre upp i seriesystemen blir det inte.

”Viktig i laget”

I måndags blev det klart att Kalle Ramsell är Sollentunaspelare i ytterligare två säsonger.

– Fantastiskt roligt. Kalle är en Sollentunakille med viktig ledarroll i laget. Dessutom gör han sina 20 poäng varje säsong, säger sportchefen Erik Börjesson.

En av anledningarna till att Kalle Ramsell stannar i Sollentuna två år till är att han vill kunna fokusera på studierna.

Fokuserar på studierna

– Jag pluggar till naprapat och vill fokusera på det. Sedan trivs jag ju i Sollentuna. Men visst är det roligt att klubbar högre upp visar intresse, säger mittfältaren.

Mikael Einarsson
mikael@norrortssporten.se
Twitter: @Norrortssporten

Kommentarer

Kommentera