Kaptenen inför allettan-premiären: “Måste vara disciplinerade”

Kaptenen inför allettan-premiären: “Måste vara disciplinerade”

ALLETTAN Väsby Hockey avslutade hockeyettans grundserie med att besegra Visby Roma med 7-2 i en rätt grinig tillställning. 
       I kväll möts de båda på nytt i allettan-premiären.
       – Nu är man sugen på att dra igång, säger Martin Lundberg till klubbens sajt

I kväll kliver Väsby Hockey in i allettan. Först ut väntar trean från grundserien, Visby Roma, på bortaplan.
       – Vi har tränat på bra under uppehållet men nu är man sugen på att dra igång med matchspelandet igen, säger lagkaptenen Martin Lundberg.
       Och just Visby Roma mötte Väsby för lite mer än två veckor sedan i den sista grundserieomgången. Då vann Upplands Väsby-gänget med hela 7-2 i en grinig match hemma i Vilundaparkens ishall.
       Kapten-Lundberg poängterar dock att resultatet i den matchen inte har någon betydelse när de båda möts på nytt på fredagskvällen. 

“Vi måste vara disciplinerade”
       – Den matchen var mer eller mindre betydelselös med tanke på hur tabelläget såg ut. Jag kan tycka att det märktes på Visby då de inte riktigt stod att känna igen.
       Nyckeln till tre poäng i premiären stavas disciplin och att man inte bjuder gotlänningarna på något, menar Martin Lundberg.
       – De har man inte råd med borta på ön. I övrigt ska vi hålla oss till vårt spel. Gör vi det har vi väldigt goda förutsättningar att få med oss ett bra resultat hem, säger lagkaptenen till klubbens hemsida.  

Norrortssporten
info@norrortssporten.se
Foto: Mikael Einarsson

Kommentarer

Kommentera