KLART: Anfallare ansluter till IFK Stocksund

KLART: Anfallare ansluter till IFK Stocksund

FOTBOLL/DIV2. Norrortslagen i division 2 jobbar mycket i det dolda. Men i dag meddelade IFK Stocksund, som är nykomlingar, att man gjort klart med en spelare – en målskytt.

Fotbollens försäsong börjar så sakteliga dra igång. Flera lag har återsamlats och inlett säsong 2018. IFK Stocksund är ett av dem och i dag meddelade man att ännu en spelare är klar för klubben. Det är anfallare, Alan Naib, som hade AIK som klubbadress men var utlånad till Karlbergs BK under stora delar av 2017.

Nästa steg

–Vi är jätteglada över att Alan väljer spel i Stocksund. Han svarade för en stark säsong i division 2 under den gångna säsongen och vi tror att han kommer att ta nästa steg i IFK tröjan, säger IFK Stocksunds manager Onur Ekici till klubbens hemsida och tillägger:
–Alan är en ung lovande anfallare som är uppfostrad i AIK. Med Alan får vi ytterligare en kvalitéspelare. Med en fin vänsterfot, bra passningskombinationer i hög fart och ett öga för mål, gör att Alan kommer att bidra med mycket i det offensiva spelet.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera